Busfondens styrelse

Styrelsens vision är att göra skillnad för barn och ungdomar som kämpar med sjukdomar och som vårdas inom NU-sjukvården.

Styrelsens arbete

Vår vision är att göra skillnad för barn och ungdomar som kämpar med sjukdomar och som vårdas inom NU-sjukvården. Det är styrelsen som tar beslut om vilka projekt som ska stödjas. Här fattas även alla formella beslut kring stiftelsens arbete och organisation.

Styrelsen består stadgeenligt av åtta personer där tre av ledamöterna ska, enligt stadgar, vara en ordinarie ledamot i styrelsen för NU-sjukvården, en representant från sjukhusledningen för NU-sjukvården samt verksamhetschefen för barn- och ungdomssjukvården. Detta för att skapa en stark koppling till sjukhuset och deras arbete.

Som en stiftelse reviderad av en auktoriserad revisor och under tillsyn av stiftelselagen kan du känna dig trygg med att ditt bidrag går till att göra verklig skillnad för barn och ungdomar i NU-sjukvården.

Busfonden Insamlingsstftelse Logotyp Svart

Det är vi som är Busfondens styrelse

Peter Cedergren

Ordförande

Anna Kahn

Ledamot

Björn Järbur

Ledamot

Magdalena Åberg

Ledamot

Jan-Erik Bark

Ledamot

Emma Rönnbrant

Ledamot

Charlotta Sandblom

Ledamot

Jonas Torrestad

Ledamot

Ann Palmnäs

Stiftare adjungerad

Kontakta mig!

Jag vill veta mer om hur jag kan bidra med BUS eller mer om stiftelsen.

Vill du vara med och sprida glädje bland barn och ungdomar som kämpar med sjukdomar? Då kan du bidra till vårt arbete på många sätt. 

Vill du få mer information om hur du kan bidra med BUS eller veta mer om stiftelsen? Kontakta oss på Busfonden så hör vi av oss inom kort!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

”Vi är otroligt glada och tacksamma för alla våra partners och olika typer av samarbeten med företag. Stora som små. Alla kan göra något och alla behövs!”

Peter Cedergren, Ordförande i Busfonden

Rulla till toppen